Isten hozott az oldalamon

Mészáros Andrásnak hívnak, és jelenleg egyedül üzemeltetem ezt a weboldalt, és írom a cikkeimet. Az előforduló hibákért, mint pl. helyesírási, megértéseteket kérem. Tudnotok kell azt is, hogy ez közel sem a végleges tartalom és forma, így kérlek, ezt vegyétek figyelembe.

A weboldalam mondhatni még gyerekcipőben jár, de folyamatos fejlesztés alatt van. Így bármilyen támogatást, ötletet, kritikát elfogadok. Az oldalt egyrészt a saját magam szórakoztatása miatt készítettem, másrészt pedig, hogy megosszam veletek ezeket a helyeket és az élményeket a beszámolóimban.


A saját szórakoztatásom alatt értem, hogy amikor egy túra vagy élmény után írom a cikkeimet, akkor egyrészt egy kicsit újraélem az egészet, másrészt pedig próbálok utólag minél több információt, érdekességet megtudni az adott hely történetéről és a benne rejlő lehetőségekről. Ezáltal még több információt szerzek, ami nagyon sok esetben érdekes és rengeteget tanulok belőle. Igyekszem kirándulásaim során minél többet megtapasztalni, és a lehető legközelebb kerülni a természethez, az adott hely kultúrájához, gasztronómiájához.

Általában ezen kirándulások nagy részét motorral teszem meg, hiszen így még több impulzus ér, és olyan helyekre tudok eljutni viszonylag gyorsan, ahová egyébként mással nem. Azért ugye a motorozás szeretete sem utolsó szempont.

Sok szabadidőmet töltöm az oldal fejlesztésével és cikkeim megírásával. Sok ötletem van még az oldal fejlesztésével kapcsolatban, és rengeteg feldolgozatlan anyagom van még, amelyek csak arra várnak, hogy megírjam őket. Szívesen fogadok minden építő jellegű kritikát, illetve segítséget, akár írás vagy kép formájában is, ha van valami jó ötletetek.

Célom, hogy egyre tartalmasabbá fejlesszem a weboldalamat, és bízom benne, hogy a közel jövőben az érdekes cikkek, és a túraleírások miatt sok ember hasznosnak találja majd.

Szeretnék a közeljövőben túrákat is szervezni, hogy kisebb kiránduló közösség társaságában is születhessenek cikkek. Ne csak az általam megírt cikkek, és fotók legyenek itt közzétéve. Tehát ha valakinek van ötlete, és kedve, hogy saját élményeit írásba foglalja képekkel kiegészítve, azt nagyon szívesen fogadom, és teszem közzé. Továbbá szeretném, hogy a világ csodáinak minősülő helyeket, főleg amelyeket kevesen ismernek, megosszam veletek.

Kívánok itt jó időtöltést, kedvet és egészséget a kirándulásokhoz!

Email:

andras.meszaros84@gmail.comFacebook

https://www.facebook.com/andras.meszaros.391