Oldtimer Show 2017


Apr
17
2017 April 17    Budapest XIV. kerület, Tatai utca 95.

Oldtimer Show 2017

"Oldtimer Show 2017" a Vasúttörténeti Parkban!
 

A 2016-os jubileumi Oldtimer Show minden eddiginél komolyabb felhozatalt mutatott az érdeklődőknek. Lehet ezt még fokozni? Igen! 2017. április 21-23-ig ismét új kiállítási anyagot mutat be az Oldtimer Show Kft., egyre több külföldi résztvevővel. Több mint 500db oldtimer jármű lesz látható a 10 hektáros rendezvényterületen! (Gyűjtőknek és kluboknak 2016. novembertől 2017. márc. 10-ig lehet jelentkezni a kiállításra. Hely hiányában az Oldtimer Találkozót töröltük.) A Víztorony Park területén új koncepcióval jelenünk meg 2017-ben: „Military Fesztivál” és „Tuningautó Kiállítás” megnövelt területen. Ráadás a „Kalandjárók Kiállítás”, melyen új lakókocsikat, hajókat és egyéb szabadidős célú járműveket mutatnak be a neves márkák magyarországi képviseletei. A Víztorony Parkban lesz a Gasztronómia utca, ahol háztáji kolbász, sajt, méz, lekvár és egyéb háztáji kézműves ételekből lehet vásárolgatni. Az októberi Disznótoros Kolbászfesztivál után ismét itt lesz a lehetőség bevásárolni, a boltban nem kapható háztájiból! Az ínyenc vendégek kézműves söröket, míves pálinkákat és prémium borokat kóstolhatnak, vásárolhatnak. A nagy parkban Kézműves Vásár is lesz, ahol népművészeti kerámiákat, szőtteseket, szíves mézeskalácsot, fafaragványokat és más népi mesterségeket képviselő iparművészek kínálgatják majd a portékájukat. A gyerekeknek lesz igazi „vurstli” és egy felújított játszótér. Mindkét parkban népies stílusú vendéglátó egységek és sütödék fognak gondoskodni a látogatók kiszolgálásáról.


Az Oldtimer Show Kft. koncepciója, hogy a rendezvény területére belépők rengeteg ingyenes szolgáltatással és újdonsággal találkozzanak. A két park területén lévő 5db mosdó-WC együttes mellett kézmosóval ellátott mobil WC-ket is el fogunk helyezni mindegyik bejáratnál. A rendezvény területén továbbra is ingyenes a WC használat, az egészségügyi ellátás, a parkolás, a Fesztiválbusz, kóstolás a Gasztronómia utcában és rengeteg ingyenes gyerekprogram: ugrálóvár, légcsúszda, népi játszótér, arcfestés, íjász oktatás, nádsíp oktatás, kézműves foglalkoztatók, fafaragás oktatás, kovácsműhely, vasútmodell és terepasztal kiállítás, hagyományőrző termelő eszköz interaktív kiállítás, Csabai Tájház múzeum és állatsimogató rengeteg állattal, A felnőttek válogatott oldtimer autókban és motorokban gyönyörködhetnek majd! A motorkerékpár szerelmeseknek is kihagyhatatlan lesz ez a hétvége! A motorkiállítás az eddigi legkomolyabb lesz, páratlan és eddig ismeretlen ritkaságok sorát vonultatjuk fel. A kiállítócsarnokban sok-sok ANTIK autó és motorkerékpár matuzsálem kerül majd bemutatásra. A kiállított veterán autók és motorok mind válogatott példányok. Az Oldtimer Show Kft. hitvallása a minőség és a sokszínűség. A kiállításon minden modellből csak 1-1 példányt állítunk ki. A beválogatott járművek bronzból készült Oldtimer Show hűtőrács díszplakettet fognak kapni. Ezek közül is a legszebbek egy veteránjármű szépségversenyen lesznek megméretve, ahol összesen 31db szakmai és szervezői díj kerül kiosztásra. Az Oldtimer Show egyedülálló látványosságokkal szolgál: 100 évesnél idősebb oldtimer járművek és fakerekű autók. Ezen kívül lesz busz és teherautó kiállítás, USA autó kiállítás, Youngtimer autó kiállítás, traktor és stabil motor kiállítás, gépindítások, katonai járművek, harcászati bemutatók, gőzmozdony kiállítás és vasútikocsi kiállítás.



A Vasúttörténeti Park minden interaktív programja üzemelni fog az Oldtimer Show hétvégéjén: kerti vasút, sínautó, lóvasút, hajtányok, mozdony fordítókorong és egy igazi gőzmozdony, amin próbautat is lehet tenni a masiniszta mellett. Az áprilisi Oldtimer Show valóságos Disneyland lesz a családosok és a nosztalgiakedvelők számára! ? (A 2016-os Oldtimer Show-ról az időjárás negatív előrejelzése miatt lemaradt érdeklődők részére a következő tájékoztatást adjuk: az Oldtimer Show rendezvény 10 hektáros területén két rendezvénycsarnok is van. Tehát esős idő esetén van hova menni, a kiállítócsarnokokban lehet fotózni a fő látványosságot. Ha az eső eláll, akkor ki lehet menni a parkba nézegetni a traktorokot, buszokat, gőzmozdonyokat és lehet vonatozni, lóvasutazni, stb.... 2013-ban a méteres hóban a Vasútt. Parkban megrendezett „Oldtimerek Hétvégéje”-n sem csalódott a közönség. ? Tehát akár esik, akár fúj, a rendezvény nem marad el.) Ha valaki messziről jönne és az indulási helyen esik az eső, az nem jelenti azt, hogy a Vasúttörténeti Parkban is esik. 2016-ban a negatív időjárás előrejelzés ellenére a Vasúttörténeti Parkban nem volt egy csepp eső sem. Kérjük a látogatókat, hogy vegyék igénybe a CALL CENTER szolgáltatásunkat, amely a Vasútt. Parkból ad közvetlen tájékoztatást. A CALL CENTER-t ápr. 3-án élesítjük: a központi információs vonalon (1/450-1497) általános, rendezvénnyel kapcsolatos kérdésekre válaszol majd a munkatársunk, nem egy automata fogja felvenni a telefont. Az érdeklődők e-mailes kérdéseit a CALL CENTER-es e-mail címünkre várjuk: infi@vasuttortenetipark.hu


A 2016-ban bevezetett ingyenes „Fesztiválbusz” szolgáltatást sokan vették igénybe, de a kapacitás messze nem volt kihasználva. Autós rendezvényről lévén szó, sokan inkább autóval érkeztek, így a kibővített parkolók is megteltek délre. A parkolást továbbra is biztonsági őrök fogják irányítani, de a parkolók nagyobb biztonsága érdekében rendőrjárőrök is a segítségünkre lesznek. A rendezvény honlapján (www.oldtimershow.hu) a Magyar Vasúttörténeti Park BKV-val való megközelítésének lehetőségei is fel vannak sorolva: busz, villamos. MÁV info: az esztergomi vasútvonalon naponta 6-szor megállnak majd a vonatok a Vasúttörténeti Park megállónál. info: www.vasuttortenetipark.hu/tortenet/megkozeleithetoseg Tehát a rendezvény helyszín vonattal közvetlenül elérhetővé vált. A látogatókat (főleg a budapestieket) továbbra is arra biztatjuk, hogy vegyék igénybe az ingyenes Fesztiválbuszokat, melyek 2017-ben is a Nyugati-Pályaudvarnál lévő Váci úti BKK buszmegállótól fognak indulni, közvetlenül a Vasúttörténeti Parkba. A két Fesztiválbusz a rendezvény teljes nyitvatartása alatt folyamatosan szállítja az utasokat oda-vissza a két megállóhely között, teljesen díjmentesen. A menetidő 8 perc. A buszok 15-20 percenként fordulnak meg a két megállóhely között. A felszálláskor nem kell a belépőjegyet felmutatni, azt elég lesz megvásárolni a rendezvény helyszínén lévő 2-es jegypénztár lakókocsiban. Az online vásárolt HOMEticket-eket is itt lehet beváltani belépőjegyre. A rendezvény belépőjegy árai nem változtak: felnőtt jegy 3.500Ft, gyerek és nyugdíjas jegy 3.000Ft (nyugdíjas igazolvány és a személyi igazolvány felmutatásával), családi jegy9.999Ft (2 felnőtt és 2 gyerek együttes belépésére jogosít). 3 éves kor alatt a belépés díjmentes. A jegyek a rendezvény helyszínén vásárolhatók meg, nyitvatartási időben az alábbi módokon: készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya, Erzsébet Utalvány és Sodexo Utalvány. A jegyeket elővételben kedvezményes áron az ismert országos jegyirodákban, vagy interneten a www.ticketportal.hu oldalon lehet megvásárolni.


Hotel info: Messziről érkező vendégeinknek szállásajánlatunk a Premium Apartmanház, mely a Vasúttörténeti parktól csak 800m-re van. Az Oldtimer Show vendégei 15% kedvezménnyel foglalhatnak szállást honlapunkról, vagy az alábbi linkre kattintva: http://premiumapartman.hu



A jegypénztárnál minden felnőtt és nyugdíjas jegyhez Oldtimer Show emlékmatricát adunk ajándékba. Csokoládé akció! Mindhárom rendezvénynapon az első ezer látogató ajándék csokoládét fog kapni a jegypénztáraknál. Érdemes tehát már nyitásra érkezni az Oldtimer Show-ra! A gyerekeket az Orient csarnokban csokoládé szökőkút és csoki gyerekfoglalkoztató fogja várni. ? A belépőjegy felhasználásra is ajánlott odafigyelni, hiszen aki a jegy hátulján lévő nyereményszelvényre ráírja a nevét és az e-mail címét, az a Karos Klub Spa**** szállodájában vellness hétvégét nyerhet. (A nyertest e-mailben értesítjük, tehát az olvasható e-mail cím megadása elengedhetetlen!) A kitöltött belépőjegyeket a Kalandjárók Kiállítás területén lehet bedobni a gyűjtőurnába.



Jó szórakozást kíván a rendezvényhez az Oldtimer Show Kft.!

via:http://www.oldtimershow.hu/